Po zadnjih porazih Slovenija še vedno med najboljšimi na svetu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenija je zadržala sedmo mesto na lestvici Fibe.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška košarkarska reprezentanca je tudi po porazih proti Estoniji in Izraelu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo zadržala sedmo mesto na jakostni lestvici Mednarodne košarkarske zveze (Fiba).

Od 18. novembra lani v "top 10" ni nobenih sprememb, na vrhu je Španija (758,3 točke) pred ZDA (757,2), Avstralijo (740,2), Argentino (733,6), Francijo (715,9) in Srbijo (710,2).

Sedmouvrščena Slovenija je zbrala 701,9 točke, prvo deseterico pa zaključujejo Litva (670,4), Grčija (665,1) in Italija (650,4). Na evropski lestvici je slovenska izbrana vrsta na četrtem mestu za Španijo, Francijo in Srbijo, je danes zapisala Fiba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.