Po Žemlji na grand slam še Kavčič

Foto: EPA Lani je navduševal na Roland Garrosu, naj nas letos v Melbournu. Kavčič. (Foto:
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič se je na glavnem turnirju OP Avstralije pridružil Gregi Žemlji in Poloni Hercog. Kavčič je v zadnjem kolu kvalifikacij gladko s 6:4 in 6:4 premagal Avstralca Grega Jonesa.
Oglej si celoten članek

Blaž Kavčič se bo v prvem kolu Melbourna, ki se v Melbournu začne v ponedeljek, pomeril z Kevinom Andersonom iz Južne Afrike. "Prebil sem se na glavni turnir! Komaj čakam na torek," je na Twitterju zapisal Kavčič.

Na OP Avstralije bomo imeli tako kar nekaj razlogov za držanje pesti. Polona Hercog si želi preskočiti prvo oviro, ki jo čaka že prvi dan tekmovanja na igrišču številka enajst, Anastazijo Sevastovo iz Latvije, da bo lahko tri dni kasneje v miru praznovala svoj dvajseti rojstni dan. Hkrati bo Mariborčanka moči združila tudi s Hrvatico Petro Martić med dvojicami. Katarina Srebotnik sodi med najboljše igralke dvojic na svetu, zato v paru s Čehinjo Kveto Peschke upravičeno cilja na prvi grand slam naslov med ženskimi pari in petega v mešanih dvojicah. Poleg njiju bo med mladinkami Slovenijo zastopala še Nastja Kolar. Tri predstavnike bomo imeli tudi pri fantih. Poleg mladinca Nika Razborška, ki bo z nastopi začel v drugem tednu, še Grega Žemljo ter Kavčiča. Žemlja se bo v prvem kolu pomeril z Marcosom Baghdatisom iz Cipra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.