Po zgolj petih obračunih "odžagal" legendarnega rojaka

Foto: Epa dominic thiem
Najboljši avstrijski tenisač je po manj kot treh tednih končal sodelovanje z slovitim rojakom.
Oglej si celoten članek

Peti igralec sveta Dominic Thiem, dvakratni finalist OP Francije (2018, 2019), je po uvrstitvi v osmino finala OP Avstralije razkril, da se je razšel s trenerjem Thomasom Mustrom.

Rojaka sta združila moči pred začetkom krstne izvedbe letošnjega ATP pokala, kjer je Thiem zabeležil samo eno zmago v treh obračunih.

Foto: Epa

"Končala sva najino profesionalno sodelovanje," je za avstrijske medije povedal Thiem. "Nisva se ujela. Povsem preprosto. Strogo poslovno. Osebno se odlično razumeva, vendar sva se že na začetklu dogovorila, da si bova povedala v obraz, če karkoli ne bo tako, kot mora biti," je dodal 26-letnik, ki še vedno čaka na prvo lovoriko na velikih turnirjih. 

Sezono bo nadaljeval pod vodstvom glavnega trenerja Nicolasa Massuja, nekdanjega devetega igralca sveta in olimpijskega prvaka iz Aten (2004).

Muster je legendarni avstrijski tenisač, ki je v karieri blestel predvsem na peščeni podlagi. Leta 1995 je osvojil OP Francije, kar je še vedno edina avstrijska lovorika na grand slamih. Februarja 1996 je preživel šest tednov na prvem mestu lestvice ATP.

OP Avstralije Prvi igralec sveta odpihnil rojaka, presenečenje pri dekletih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.