Po zlatu Klinetu še eno zlato!

Foto: Žurnal24 Boštjan Kline ne bo sodeloval na članskem SP. (Foto: EPA)
Po četrtkovem smuku na mladinskem SP, kjer je Boštjan Kline ugnal vso konkurenco, je v petek prikazal še eno vrhunsko vožnjo in si prislužil še eno najžlahtnejšo medaljo, tokrat na superveleslalomu.
Oglej si celoten članek

Boštjanu Klinetu, dvajsetletnemu Mariborčanu, sta se v Crans Montani na stopničkah pridružila Avstrijec Frederic Berthold in Švicar Justin Murisier. "Poskusil sem se znova skoncentrirati na vožnjo, kar mi je odlično uspelo, predvsem pa sem poskušal uživati, kar je najpomembneje," je po novem zlatem odličju dejal Kline. Poleg Mariborčana so slovenske barve branili še Klemen Kosi, ki je postavil 15. čas, Mišel Žerak, ki je bil 42., Žan Kranjec, ki je bil 50., in Martin Čater, ki je svoj nastop končal malo pred ciljem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.