Po zmagi nad četrto nosilko hiter konec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Juvanova obtičala v drugem krogu.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je izpadla v drugem krogu turnirja v kazahstanskem Nursultanu z denarnim skladom 235.238 ameriških dolarjev. S 6:4 in 6:3 jo je nekoliko presenetljivo ugnala 166. igralka sveta Srbkinja Aleksandra Krunić.

V prvem nizu je Krunićeva 20-letni Juvanovi odvzela servis v sedmi igri. Juvanova pa je bila daleč od prave vrnitve v dvoboj, saj si je točko za odvzem servisa priigrala le enkrat.

V drugem nizu je Krunićeva na servis Juvanove povedla z 2:1, a je Ljubljančanki uspelo poravnati na 3:3, sledil je nov preobrat in v deveti igri je Srbkinja Slovenki še tretjič odvzela servis za zmago po uri in desetih minutah igre.

Poraz Juvanove, je bil še toliko bolj presenetljiv, ker je slovenska igralka v prvem krogu izločila četrto nosilko, Belgijko Greet Minnen z 2:6, 7:6 (5), 6:4.

Juvanova bo z nastopi nadaljevala med dvojicami. Z Rusinjo Natelo Dzalamidze se je brez boja prebila v četrtfinale, potem ko sta nastop odpovedali Rusinji Anastasija Gasanova in Natalija Vihljanceva. Za polfinale pa bosta igrali proti Rusinji Ani Blinkovi in Kazahstanki Ani Danilino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.