Po zraku letele plastenke in pločevinke

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tiskovna konferenca pred povratnim obračunom Conorja McGregorja in Nata Diaza se je sprevrgla v kaos z obmetavanjem s plastenkami in pločevinkami.
Oglej si celoten članek

Le še dva dneva nas ločita do povratnega obračuna, ko se bosta na dogodku mešanih borilnih veščin UFC 202 pomerila aktualni prvak v peresno lahki kategoriji in Nate Diaz. Zvezdnika se bosta tako kot na prvem dvoboju, ki ga je 5. marca letos dobil Diaz, pomerila v velterski kategoriji.

Borca bi se morala na povratnem obračunu pomeriti že v začetku julija, vendar je McGregor z bojkotom medijskih obveznosti izzval izključitev.

Tokrat se je gobezdavi Irec udeležil tiskovne konference, kjer je bilo še kako vroče. McGregor je na prizorišče prispel 20 minut prepozno in tako poskrbel, da se je Diaz dodobra načakal. Irec se je opravičil, češ da je mislil, da se tiskovna konferenca začne pol ure kasneje.

Medtem ko je McGregor odgovarjal na vprašanje novinarja, se je Diaz odločil, da bo s svojo ekipo zapustil prizorišče. Pri tem sta si razprti strani izmenjali nekaj žaljivk, po zraku pa so začele frčati plastenke in pločevinke.

McGregor se pri tem ni zmenil za besede prvega moža UFC-ja Dane Whitea, ki je pozival k premirju, nato pa končal tiskovno koferenco.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.