Pobesnel ob misli na Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Obrambni vezist Seville je razkril svojo motivacijo pred tekmo španske La Lige, na kateri so Andaluzijci premagali Real Madrid (3:2).
Oglej si celoten članek

Real Madrid je v 11. krogu španskega prvenstva izgubil proti Sevilli, eden od odgovornih krivcev pa je bil nedvomno Grzegorz Krychowiak, ki se je pred tekmo odločil, da Cristianu Ronaldu pod nobenim pogojem ne bo pustil doseči zadetka.

''Ko sem prebral, da je Ronaldo Sevilli zabil 19 golov, sem bil besen. Na igrišče sem se odpravil kot bik, penil sem se okoli ust. Ponavljal sem si 'ni možnosti, da bi Cristiano spet zadel proti nam'. Lani je zadel dvakrat, ko sem okreval po poškodbi nosa, a tokrat smo ga uspeli ustaviti,'' je povedal obrambni vezist, ki je za tekmo z Realom prevzel kapetanske dolžnosti.

''Nisem čutil nobenega pritiska zaradi kapetanskega traku. Bilo mi je v čast in ni vplivalo na mojo igro. V španski ligi sem se dobro razvil, saj gre za tekmovanje, ki je za obrambne veziste zelo zahtevno, saj ni dovolj, da smo pozorni na to, kaj se dogaja v ozadju, vendar moramo biti enako hitri in spretni kot naši nasprotniki - igralci, ki so tehnično zelo nadarjeni. Če bi bilo mogoče, bi vsak teden igral z najboljšimi ekipami,'' je dodal Krychowiak, ki v garderobi Seville slovi kot pravi šaljivec.

''Na igrišču ni prostora za šalo. To je delovno okolje in enako velja tako za Sevillo kot državno reprezentanco. Se pa radi nasmejimo, saj smo v prijetnem okolju. To je normalno,'' je sklenil Poljak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.