Pochettino pred prevzemom angleškega velikana

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji trener Tottenhama Mauricio Pochettino se, kot kaže, vrača v London.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo otoški mediji, naj bi bil argentinski trener Mauricio Pochettino tik pred dogovorom z angleškim nogometnim prvoligašem Chelseajem. Pri modrih naj bi z 51-letnim nekdanjim trenerjem Tottenhama še ta teden podpisali pogodbo, pišeta tudi britanski Telegraph in španska Marca.

Pri Chelseaju so se v začetku aprila razšli s trenerjem Grahamom Potterjem, s katerim so Londončani pravzaprav načrtovali dolgoročni projekt. Do konca sezone bo ekipo vodil nekdanji trener Chelseaja Frank Lampard.

Sicer pa so modri izgubili prve tekme pod vodstvom nekdanjega angleškega reprezentanta in tako rekoč nimajo realnih možnosti za uvrstitev v evropska tekmovanja.

Pochettino velja za glavnega favorita za trenersko mesto na Stamford Bridgeu. Po poročanju Telegrapha naj bi se več igralcev Chelseaja izreklo za Argentinca, ki je pred Spurs treniral tudi Espanyol in Southampton, nazadnje pa je imel pogodbo s PSG do poletja 2022.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.