Počilo pri Barci, Messi jezen na Neymarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Idile po spektakularni zmagi Barcelone nad PSG je bilo hitro konec.
Oglej si celoten članek

Barcelona je pred dobrim tednom prišla do nepričakovanega preobrata, ko je z domačo zmago s 6:1 nadoknadila štiri zadetke zaostanka proti Parižanom. V zadnjih minutah dvoboja je blestel Neymar, ki je bil vpleten v zadnje štiri zadetke Kataloncev. Najprej je priboril enajstmetrovko, nato zadel s prostega strela in iz bele točke, na koncu pa prispeval še asistenco k golu, ki je Barco popeljal v četrtfinale lige prvakov.

A Brazilec je po tekmi tožil nad poškodbo mišice, soigralci pa so v španskem prvenstvu doživeli šok in izgubili na gostovanju pri Deportivu. Brazilec je ta čas prebil na rojstnodnevni zabavi pri sestri, njegov 'sumljivi' odhod v domovino pa je razburil soigralce, predvsem Lionela Messija, ki je po pisanju španskega Diario Gola bes zaradi izostanka Neymarja usmeril tudi proti trenerju Luisu Enriqueju.

Neymar je sicer že tretjič naredil podobno reč. Tudi v prejšnjih dveh letih je namreč odpotoval na sestrin rojstni dan, a obakrat je izbral nekoliko drugačno taktiko. Na tekmah prej je dobil rumene kartone, ki so mu prinesli prepoved igranja, sam pa je tako lahko obiskal zabavo sestre Rafaelle.Ta je v soboto praznovala 21. rojstni dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.