Pod navijači popustile tekoče stopnice

Foto: Epa
Foto: Epa
Poškodovanih je najmanj 20 ljudi, od tega osem huje.
Oglej si celoten članek

Na postaji podzemne železnice v Rimu so danes pod težo potnikov popustile tekoče stopnice, pri tem pa je bilo poškodovanih najmanj 20 ljudi, od tega osem huje. Eden naj bi bil celo v kritičnem stanju, enemu pa naj bi odrezalo stopalo. 

Do nesreče je prišlo na postaji Repubblica v bližini železniške postaje Termini. Po poročanju časnika Il Messaggero je do nesreče prišlo v času večerne prometne konice. Ruski državljani naj bi se odpravljali na tekmo nogometne lige prvakov, pri izhodu iz postaje pa naj bi pijani skakali po stopnicah, ki so nato pod njihovo težo popustile. Več naj bi jih bilo še vedno ujetih v zveriženi kovini.

Foto: Epa nesreča Rim nogometni navijači

Poleg tega naj bi več ruskih navijačev teklo proti izhodu s postaje in pri tem podrlo več ljudi, ki so se pri tem poškodovali, je poročala italijanska tiskovna agencija Ansa.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.