"Podgane prve zapustijo potapljajočo se ladjo"

Foto: Epa
Foto: Epa
Novak Đoković bo kariero nadaljeval brez pomembnega tvorca vseh njegovih največjih uspehov.
Oglej si celoten članek

Razhod Novaka Đokovića in slovaškega trenerja Marjana Vajde, ki sta z izjemo krajše prekinitve sodelovala več kot 15 let, ne bo negativno vplival na prihodnost 20-kratnega osvajalca grand slamov, je prepričan nekdanji srbski tenisač Radmilo Armenulić.

Konec je Đoković povlekel sila nenavadno potezo

"Veste, to je tista stara zgodba, ko podgane prve zapustijo potapljajočo se ladjo," je v intervjuju za Kurir dejal Armenulić. "Verjetno je bil Vajda užaljen, ker je Đoković zadnja leta več časa preživel z Goranom Ivaniševićem. Mislim, da je Vajda ogromno dal Novaku, navsezadnje sta skupaj osvojila vse velike lovorike. Kljub temu menim, da razhod ne bo škodoval Novaku," je dodal priznani srbski trener.

ATP Đoković ni več prvi igralec sveta

Vajda naj bi Đokovićev strokovni štab zapustil že novembra lani, vendar so mediji za to izvedeli šele štiri mesece kasneje. "Predvidevam, da sta želela razhod malce prikriti. Oba imata verjetno svoje razloge. Morda Vajda nima več dovolj časa za Đokovića, ker se želi posvetiti svoji nadarjeni hčeri. Morda Novaku zadostuje Ivanišević. Ostala bosta v prijateljskih odnosih, o tem ni dvoma. Vajda je bil tako rekoč član Novakove družine. Ni razloga za kakšne grde besede ali kaj podobnega," je sklenil Srb.

Foto: EPA novak đoković marian vajda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.