Podmežakla še v igri

Foto: Žurnal24 Jeseničani so na dobri poti, da osvojijo novo zvezdico, saj v finalu proti Olimp
Odločitev, ali bodo hokejisti Jesenic igrali domače tekme v dvorani Podmežakla, bo znana jutri dopoldne. Pomanjkljivosti v dvorani še ostajajo.
Oglej si celoten članek
Po izboru novinarjev je najkoristnejši igralec v ligi EBEL napadalec moštva Vienna Capitals Benoit Gratton. Na odlično četrto mesto so novinarji postavili napadalca Acroni Jesenic Roka Tičarja, ki je v 54 tekmah lige EBEL zbral 68 točk za 24 golov in 44 podaj.

Finale hokejskega državnega prvenstva zaznamujejo tudi težave z jeseniško dvorano Podmežakla. V sredo so tam opravili tehnični pregled, po katerem naj bi bilo jasno, ali četrtkova tekma med Acroni Jesenicami in Tilio Olimpijo bo. Pregled je pokazal, da pomanjkljivosti še obstajajo, v jeseniškem klubu pa upajo, da jih bodo do četrtka lahko odpravili.

"Danes je bil tehnični pregled. Glavna pomanjkljivost, ki je bila ugotovljena, je bila na zasilni razsvetljavi. V popoldanskih in nočnih urah jo bomo odpravili in še vedno upamo, da bomo tekmo jutri in v petek igrali," je dejal predsednik jeseniškega hokejskega kluba Slavko Kanalec, ki meni, da bo v četrtek dopoldne dokončno znano, ali tretja finalna tekma v dvorani Podmežakla bo.

O možnosti, da bi morda tekmo izvedli pred praznimi tribunami, pa v klubu ne razmišljajo. "To je teoretična možnost, ki pa jo zaradi našega odnosa do javnosti in navijačev nočemo izvesti," je dejal Kanalec. Na spletni strani kluba so popoldne objavili kratko informacijo o današnjem dogajanju. Zapisali so, da v primeru, če klub ne bo dobil dovoljenja za organizacijo naslednjih dveh oziroma treh tekem, alternativo za izvedbo tekem vidijo na Bledu. Če bo potrebna selitev na Bled, bo vodstvo kluba zaradi manjše kapacitete blejske dvorane ogled tekem lahko omogočilo le imetnikom sezonskih vstopnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.