Podoživite odločilni Rogličev napad v zadnjem kilometru

Foto: Epa
Foto: Epa
Primož Roglič je z zmago v prvi etapi Vuelte oblekel rdečo majico vodilnega.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesarski as Primož Roglič je zmagovalec prve etape dirke po Španiji. Od Iruna do Arrateja nad Eibarjem (173 km) je bil 30-letnik hitrejši od Ekvadorca Richarda Carapaza ter Irca Dana Martina in že prvi dan oblekel rdečo majico vodilnega na Vuelti. Majico, ki jo brani po lanski zmagi

Na vrh Arrateja je skupaj prišla osmerica, v ravninskem delu do cilja pa se je zdelo, da bo odločitev prišla v samem zaključku. Toda drugačne načrte je imel Roglič, ki je 900 metrov pred ciljem silovito pospešil, nihče pa ni mogel slediti tempu izjemnega Kisovčana na krajšem spustu do cilja.

Njegovo zmago lahko podoživite v spodnjem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:44 21. Oktober 2020.

    Bravo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.