Podpisal za Villarreal in preminil

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Manolu Preciadu žal ne bo uspelo voditi španskega Villarreala, ker je zgolj dan po podpisu pogodbe umrl zaradi srčnega infarkta.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni strokovnjak Manolo Preciado, ki je v sredo sklenil dogovor za vodenje španskega Villarreala, ta je po koncu sezone izpadel iz prve lige, je v Valencii umrl zaradi srčnega infarkta. Star je bil 54 let, so še sporočili iz njegovega nekdanjega kluba Sporting Gijona.

Preciado je v trenerski karieri že vodil Santander, Levante in Sporting Gijon. Tako Levante kot Gijon je v španskem prvenstvu pripeljal do napredovanja. Santander in Gijon sta sicer letos skupaj z Villarrealom, ki je med elito nastopal dvanajst sezon, izpadla iz prve lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.