Podpora Alvesu z vseh strani

Foto: Eurosport Alves - banana Foto: Instagram Neymar - banana Foto: Facebook David Luiz - banana Foto: Facebook Nacer Chadli - banana Foto: Twitter Sergio Agüero - banana Foto: Twitter Nemška novinarja - banana Foto: Twitter Španska novinarka - banana Foto: Twitter Italijanski premier - banana
Hudomušno dejanje Daniela Alvesa je sprožilo val odobravanja in dodatno zasmehovanje rasizma.
Oglej si celoten članek

Na tekmi med Villarealom in Barcelono se je pripetil neljub incident. Rasistični navijač domače ekipe je nogometašu Barcelone Daniju Alvesu vrgel banano, ta pa se je odzval precej nepričakovano. Namesto da bi zagnal vik in krik, je banano pobral in jo pojedel. S tem je sprožil val odobravanja, številni zvezdniki pa so v boju proti rasizmu njegovo potezo posnemali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:19 28. April 2014.

    prosim dosežite 12-13 lvl in zelo vam bo hvaležen ne bo vam vzelo veliko časa hvala s1.skijumpmania.com/r95848

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.