Pogajanja za Cesca še vedno ''v teku''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Manchester Uniteda David Moyes trdi, da se rdeči vragi še vedno pogajajo za prestop Cesca Fábregasa, medtem ko je Alex Song prepričan, da Španec ostaja na Camp Nouu.
Oglej si celoten članek

Sagi o domnevnem prestopu vezista Barcelone Cesca Fábregasa ni in ni videti konca. Španski reprezentant je velika želja trenerja Manchester Uniteda Davida Moyesa, ki je na tiskovni konferenci v Osaki zatrdil, da se angleški provligaš še vedno pogaja s španskimi prvaki.

Barcelona je za prestop 26-letnega vezista, ki je v Premier ligi od leta 2003 do 2011 igral za Arsenal, prejela že dve ponudbi, ki pa nista prepričali odgovornih v katalonskem klubu. Rdeči vragi so najprej ponujali 29 milijonov evrov, kar je Barça zavrnila. United se ni pustil kar tako odgnati, zato je na Camp Nou naslovil novo ponudbo, ki naj bi po neuradnih podatkih presegala 35 milijonov evrov. Odgovor iz tabora španskih prvakov je bil tudi v drugo enak: Fábregas ostaja pri nas!
Foto: EPA alex song To pa očitno ni prepričalo Moyesa, ki še vedno verjame, da mu Fábregasa lahko uspe zvabiti na Old Trafford in zapečatiti prvi veliki nakup po slovesu legendarnega Sira Alexa Fergusona.

Song: ''Cesc ostaja v Barceloni''

Medtem ko Moyes kuje načrt, kako Barçine može prepričati v prodajo, pa so v katalonski prestolnici prepričani, da Fábregas ostaja nogometaš Blaugrane. ''Nisem govoril z njim, vendar sem 100 odstotno prepričan, da Cesc ostaja tu. Rad ima Barcelono. Ostal bo tukaj in dal vse od sebe, saj ga zelo dobro poznam in vem, da se bo boril. Osredotočen je na klub,'' je povedal Alex Song, ki je s Fábregasom igral pri Arsenalu. ''Ljudje govorijo in govorijo, a mi vemo, da je osredotočen na Barcelono in pripravljen na začetek sezone,'' je zaključil 25-letni Kamerunec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.