Pogba ignoriral nasvet in plačal visok davek

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski strateg José Mourinho je bil po tekmi uvodnega kroga Lige prvakov besen na svojega varovanca Paula Pogbaja.
Oglej si celoten članek

Manchester United je v 1. krogu skupinskega dela Lige prvakov na Old Traffordu premagal Basel (3:0) in zasedel vrh lestvice v skupini A. Odličen uvod v novo sezono elitnega nogometnega tekmovanja je zasenčila poškodba Paula Pogbaja, ki je igrišče zapustil po manj kot 20 minutah igre.

Francoski reprezentant bo zaradi poškodbe mišice odsoten do šest tednov, to pa je močno ujezilo portugalskega stratega, saj naj bi Pogba ignoriral navodila zdravniške službe in posledično obnovil poškodbo, zaradi katere je marca manjkal tri tedne.

Foto: Epa paul pogba Fizioterapevti so Pogbaju pojasnili izvor njegovih težav in mu predpisali vaje za krepitev mišice, vendar je 24-letnik nasvete preslišal. Še več, namesto da bi upošteval predloge kluba, je nadaljeval z individualnimi treningi.

"Iz izkušenj lahko povem, da gre za poškodbo mišice. Okrevanje po tovrstnih poškodbah traja nekaj tednov," je po zmagi nad švicarskim prvoligašem dejal Mourinho.

Pogba bo izpustil kar nekaj ključnih tekem: Everton, Southampton, Crystal Palace in Liverpool v Premier League ter CSKA Moskva in Benfica v Ligi prvakov. Prav tako ne bo igrati na kvalifikacijskih tekmah francoske reprezentance proti Bolgariji in Belorusiji.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.