Pogi že med etapo delil podpise, nato pokazal Rogličevo številko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tadej Pogačar še drugič kot prvi na Elizejske poljane.
Oglej si celoten članek

Tadej Pogačar si je tokrat na popolnoma drugačen način kot lani prikolesaril rumeno majico. Če jo je leta 2020 dobil z zjemnim gorskim kronometrom, ko je v predzadnji etapi strl Primoža Rogliča, je tokrat skoraj dva tedna vozil kot vodilni kolesar dirka po Franciji. Brez težav je odbil vse napade in suvereno osvojil še svoj drugi Tour.

Zadnji dan dirke je namenjen 'paradi šampionov', kolesarji so se tako v zmernem tempu bližali Parizu, kjer je sledil boj sprinterjev za zadnjo etapno zmago. Mark Cavendish je sicer lovil rekordo 35. zmago na francoski pentlji. Na koncu mu ni uspelo.

Na poti do Pariza si je Pogačar tako že vzel čas tudi za prvi avtogram in skupinsko fotografijo z zvestimi pomočniki, ki so v zadnjih treh tednih opravili veliko dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.