Pogija povabili v Kolumbijo, tako je zaplesal na odru

Foto: youtube
Foto: youtube
Tadej Pogačar in Urška Žigart sta se odzvala povabilu kolumbijskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

V Kolumbiji izjemno priljubljeni kolesar Rigoberto Uran tradicionalno prireja dirko Giro de Rigo, tokrat pa sta se na njegovo povabilo odzvala tudi slovenska kolesarja Tadej Pogačar in Urška Žigart, sicer par v zasebnem življenju. V Kolumbiji, kjer je kolesarstvo izjemno popularno, je Pogi naletel na številne oboževalce, ki so ga prosili za skupno fotografiranje, Uran pa se je tudi zelo potrudil, da sta se Slovenca prijetno počutila.

Uran je tako ponju prišel na letališče, na sprejem je Pogačar prijahal na konju, med zabavo pa tudi zaplesal na odru.

"Čudovit večer na uradnji večerji Gira de Rigo. Hvala Rigobertu Uranu in Kolumbijcem, da ste nam pokazali del svoje kulture in poskrbeli, da smo se počutili zelo dobrodošle. Na začetku je bilo morda vsega malce preveč, a zdaj se počutimo že kot doma. Izjemno je videti tako tople in vesele ljudi, ki znajo uživati v življenju. Gracias!" je v španščini svoj zapis na instagramu končal Pogačar.

Tako pa je minil njegov dan:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.