Poglejte, kaj je Eto'o naredil človeku, ki bi ga lahko ubil

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Legendarni kamerunski napadalec je bil pred šestimi dnevi udeležen v hudo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Samuel Eto'o, nekdanji napadalec Barcelone, Interja in Chelseja, je pred dnevi pristal v bolnišnici, potem ko je s terenskim vozilom trčil v avtobus. V nesreči je utrpel zgolj površinske poškodbe.

Legenda Huda nesreča, z vozilom trčil v avtobus

Do trčenja je prišlo na cesti iz Nkongsambe na zahodu Kameruna, približno 170 kilometrov stran od gospodarskega središča države Douale.

Policija je v povezavi z nesrečo pridržala voznika avtobusa. Čeprav je Eto'o prevzel odgovornost za incident, se je tekom policijske preiskave izkazalo, da naj bi bil za nesrečo odgovoren voznik drugega vozila. 

Legendarni nogometaš se je soudeležencem nesreče soočil na policijski postaji, prijateljski pogovor obeh akterjev pa zelo jasno priča o tem, da med njima ni prav nobenih zamer. 

Eto'o proti vozniku avtobusa ne bo vložil obtožnice, bo pa to najverjetneje storila kamerunska policija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.