Poglejte, kako je toča zdelala Rogliča in kolege

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Druga etapa kriterija Dauphiné je vzela svoj davek na telesih kolesarjev.
Oglej si celoten članek

V petek se je tretja etapa kriterija Dauphiné odvila v veliko boljših pogojih kot predhodna. Primož Roglič je v petek z drugim mestom zadržal skupno vodstvo na dirki, ki ga je utrdil prav z etapno zmago dan pred tem.

Dauphiné Roglič z odlično vožnjo suvereno zadržal skupno vodstvo

Četrtkova etapa je bila zelo zahtevna predvsem zaradi ekstremnih vremenskih pogojev. Padala je toča, ki je nekaterim kolesarjem prizadejala vidne poškodbe.

Eden od njih je bil tudi Tim Declercq, član moštva Deceuninck - Quick Step. 31-letni Belgijec je po etapi pokazal posledice toče na svojem hrbtu. Fotografija je zaokrožila po spletu in požela precej pozornosti.

Dauphiné Martin utrpel zlomljeno križnico

Declercq je imel povsem obtolčen hrbet, a je vseeno nadaljeval z dirko. V tretji etapi je zasedel 135. mesto.

Kriterij Dauphiné bo prinesel še dve dejanji. V soboto je na sporedu četrta, v nedeljo pa zadnja peta etapa.

Foto: Twitter Tim Declercq toča Dauphine

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:35 14. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.