Poglejte, kako košarkarja Dallasa uživata in prepevata ob "narodnjakih"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Velika prijatelja se v "mehurčku" dobro zabavata.
Oglej si celoten članek

Če v kompleksu Disneyevega sveta v Orlandu na Floridi nenadoma od nekod zaslišite "narodnjake", ste najverjetneje naleteli na Bobana Marjanovića in Luko Dončića.

Dallasova dvojica se vsaj po posnetkih sodeč odlično zabava tekom izolacije, čas pa jima krajša glasbena podlaga, za katero je že dalj časa znano, da jo oba obožujeta.

Kot kaže posnetek, ki ga je pred nekaj dnevi preko Twitterja delil njun klub, pa so "narodnjaki" postala tudi uvertura pred tekmami s Clippers.

Številni košarkarji imajo sicer svoje nenavadne rituale... Nekateri si vedno najprej zavežejo levi čevelj, nekateri igrajo vse tekme v istem paru nogavic, kot kaže pa si nekateri pred tekmo preprosto zavrtijo Slobodana Vašića.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:50 26. Avgust 2020.

    Čefur ostane čefur ne glede na status v družbi!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.