Poglejte, kako se Mourinho znajde v golu

Foto: Profimedia José Mourinho.
José Mourinho.
Portugalski trener se je udeležil dobrodelne nogometne tekme.
Oglej si celoten članek

Med reprezentančnim premorom so v zahodnem Londonu na stadionu Loftus Road (kjer domuje QPR) odigrali dobrodelno srečanje Game4Grenfell z namenom zbiranja sredstev za žrtve hudega požara v angleški prestolnici.

Ekipi sta vodila nekdanja angleška reprezentanta Alan Shearer in Rio Ferdinand, v moštvu prvega pa je bil tudi sloviti trener José Mourinho.

Strateg Manchester Uniteda je v zadnjih minutah dvoboja, pri izidu 2:2, v golu zamenjal Davida Jamesa. Še pred koncem rednega dela je dobil rumeni karton zaradi zavlečevanja, nato pa branil med sledečim streljanjem enajstmetrovk. Eno je tudi uspešno izvedel, a na koncu moral priznati premoč tekmecem.

Mourinhevo spretnost v golu si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.