Poglejte, koga je Tina Maze povabila na piknik

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja alpska smučarka je obletnico začinila z dobro družbo.
Oglej si celoten članek

Uspehi najtrofejnejše slovenske smučarke Tine Maze so se dogajali na svetovnih prvenstvih, olimpijskih igrah in v svetovnem pokalu. V slednjem je Korošica zabeležila (še danes) rekordno sezono.

V tekmovalnem obdobju 2012/13 je zbrala 2414 točk in s tem postavila nov mejnik. Marca 2013, ko se je sezona končala, je Maze zaključila eno najboljših obdobij kateregakoli smučarja ali smučarke v zgodovini tega športa.

Črnjanka je obletnico začetka omenjene sezone začinila s posebnim piknikom, na katerega je povabila člane njene takratne ekipe.

 

"Minilo je deset let, odkar smo začeli rekordno sezono v svetovnem pokalu. Ko se srečam s temi ljudmi, se mi zdi, da se vmes ni zgodilo nič. Trenutki, ki ostanejo v spominu. Hvala vsem, da ste prišli," je na Instagramu objavila Maze in priložila nekaj fotografij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:30 30. Junij 2022.

    In koga je povabila? Pinko Palino naredi piknik in povabi nekaj ljudi. - To je članek.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.