Poglejte Messijevo reakcijo ob prvem golu po prestopni sagi

Foto: Profimedia lionel messi
Barcelona je za uvod v novo sezono španskega prvenstva visoko premagala Villarreal (4:0). Med strelce se je v 35. minuti vpisal tudi Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Potem ko je v vodo padel njegov poskus prestopa k drugemu moštvu, je Lionel Messi odigral prvo ligaško tekmo v dresu Barcelone. Katalonci so v prvem krogu La Lige premagali Villarreal (4:0).

Dvakrat je v prvem polčasu v razmaku štirih minut zadel Ansu Fati, na tri gole pa je z bele točke v 35. minuti prednost povišal Messi. Končni izid je ob koncu prvega polčasa z avtogolom postavil Pau Torres.

Ključno vlogo je tokrat odigral 17-letni Fati, ki je poleg dveh golov izsilil tudi prekršek za najstrožjo kazen, katero je nato v zadetek pretvoril Messi. Argentinec se je gola veselil skupaj s soigralci.

Nekega pretiranega navdušenja ni bilo čutiti, je bil pa Messi po golu zadovoljen in nasmejan.

Superzvezdnik je sicer napovedal, da dogajanje v zakulisju ne bo vplivalo na njegove tekmovalne ambicije, zato se v Barceloni nadejajo še ene, morda zadnje produktivne sezone.

Messi je z golom dosegel tudi nov mejnik. Postal je namreč šele četrti igralec v zgodovini La Lige, ki je dosegel najmanj en ligaški zadetek 17 zaporednih sezon. Od aktivnih igralcev je to uspelo samo Sergiu Ramosu.

Solze tečejo Suárez odgovoril Messiju

Izjemen uvod v sezono je v dresu Atlética zabeležil Luis Suárez. K visoki zmagi moštva Jana Oblaka nad Granado (6:1) je Urugvajec prispeval dva gola in podajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.