Poglejte si, kako se je Putin na hokejskem turnirju odrezal s palico in ploščkom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tradicionalni hokejski turnir, imenovan Nočna hokejska liga, je bil znova v središču pozornosti ruske javnosti, saj je s svojo ekipo nastopil tudi Vladimir Putin.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin je ponovno sodeloval v tradicionalni prednovoletni tekmi Nočne hokejske lige, ki se je odvila v sredo zvečer na drsališču sredi Rdečega trga v Moskvi.

Ruski vodja je tradicionalno nosil svoj dres s številko 11, v njegovi ekipe Rdečih pa so nastopili še obrambni minister Sergej Šojgu ter ruske hokejske legende, kot so Pavel Bure, Valerij Kamenski, Sergej Fjodorov, Aleksej Kasatonov ter številni drugi.

Foto: Profimedia Vladimir Putin igra hokej

Za nasprotno ekipo Belih so izmed znamenitejših Rusov nastopili poslovneži Genadij Timočenko, Vladimir Potanjin, Roman Rotenberg, glasbenik Igor Butman ter številni politiki.

Prav tako kot lani, ko je bila tekma na sporedu 29. decembra, je ponovno imel glavno vlogo na ledu ruski predsednik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.