Tvorec slovenske košarkarske pravljice s spektakularno izključitvijo

Foto: Epa
Foto: Epa
Sodniki niso imeli milosti do aktualnega evropskega prvaka. Na derbiju Evrolige je bil izključen še pred koncem prvega polčasa.
Oglej si celoten članek

Tvorec največje slovenske košarkarske pravljice, ki je Slovenijo popeljal do naslova evropskih prvakov, Igor Kokoškov, velja za enega bolj mirnih in sproščenih trenerjev v košarkarskem svetu.

A sumljive sodniške odločitve lahko iz ritma vržejo celo takšno košarkarsko eminenco, kot je izjemni srbski trener.

Priča zanimivemu dogodku smo namreč bili na evroligaški tekmi med Kokoškovim Fenerbahčejem ter grškim Panathinaikosom.

Grški velikan je tekmo dobil z rezultatom 82:68, klub iz Istanbula pa je moral celotni drugi polčas odigrati brez svojega trenerja.

Foto: Epa Igor Kokoškov

Slednji si je namreč že tekom druge četrtine prislužil še svojo drugo tehnično napako, kar je hkrati pomenilo tudi izključitev iz tekme.

Po vrsti milo rečenih čudnih sodniških odločitev je Kokoškovu namreč dokončno prekipelo, tako da je enemu izmed sodnikov zabrusil: "Pa piskaj ta j***ni prekršek!"

Kokoškov tekom svoje kariere ni doživel mnogo odločitev, tako da si bo tekmo s Panathinaikosom ter sodniško trojico Boris Rižik-Carlos Peruga-Amit Balak še predobro zapomnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.