Poglejte si podajo Luke Dončića, s katero kandidira za asistenco tedna

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
NBA izbira najlepšo asistenco in se sprašuje, čigava podaja izza glave je bila boljša.
Oglej si celoten članek

Instagram profil NBA lige je postavil zanimivo vprašanje. Katera podaja izza glave je bila ta teden najlepša?

Ali je bila to asistenca Srba Bogdana Bogdanovića na tekmi med Sacramento Kings in Denver Nuggets, ko je ostrostrelec Sacramenta mimo dveh nasprotnih igralcev asistiral za Trevorja Arizo?

Ali pa je bila to asistenca našega Luke Dončića na tekmi proti Cleveland Cavaliers, ko je prodrl mimo Colina Sextona, nato pa se je kar naenkrat pred njim pojavil Tristan Thompson, kar je pomenilo, da je Kristaps Porzingis čisto sam na trojki. Dončić ga je seveda opazil in mu izza glave odložil žogo, katero je Latvijec izkoristil z natančnim metom za tri točke.

Kateri izmed košarkarjev bo zmagal v boju za najboljšo asistenco bomo še videli, je pa vsekakor jasno, da je bil po tem kolu boljše volje Luka, ki je tekmo dobil s 131:111, medtem ko je Bogdanović dvoboj z Nuggets izgubil s 101:94.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.