''Pogodbe so prebirali osem ur''

Foto: EPA
Foto: EPA
"Ni mi jasno, zakaj so potrebovali osem ur, da so prebrali pogodbe. Poslali smo jih okoli 13.30. Čakali so do zadnjega trenutka," je dejal predsednik Real Madrida Florentino Pérez.
Oglej si celoten članek

Razkrivajo se nove podrobnosti "spektakularnega prestopa, ki ga ni bilo", Florentino Pérez, predsednik Real Madrida, pa je izjavil, da ne razume potez Manchester Uniteda na zadnji dan prestopnega roka, ko je vratar David de Gea ostal brez napovedane selitve v domačo prestolnico. 

Prvi mož belega baleta naj bi bil tako jezen nad potezami angleškega velikana, so poročali mediji, da je pripravljen povsem prekiniti komunikacijo z Otokom, kamor se zdaj v nobenem primeru ne bo preselil Gareth Bale, ki je že vsaj tri sezone želja na Old Traffordu.

"De Gea je bil zelo vznemirjen, ker do prestopa ni prišlo, ko je spoznal, da bo ostal v Unitedu," je dejal Pérez. "Ni mi jasno, zakaj so potrebovali osem ur, da so prebrali pogodbe.

"Poslali smo jih okoli 13.30. Čakali so do zadnjega trenutka. Zelo smo razočarani, ker De Gea ni v naši ekipi."

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.