"Pogoji so vrhunski"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Kljub težavam z nekoliko pretrdo travnato površino se Kekovi izbranci pridno pri Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Slovenski nogometaši že teden dni dobro trenirajo v Brunicu. (Foto: Saša Despot) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Težke treninge so slovenski reprezentanti v soboto prekinili s prvim tekmovalnim Foto: Žurnal24
V četrtek se je ekipa Žurnala24 odpravila na trening slovenske reprezentance v Brunico, kjer se Kekovi izbranci pripravljajo na svetovno prvenstvo. Zlatko Dedič hvali tamkajšnje razmere.
Oglej si celoten članek
Naš fotograf je poskrbel tudi za fotogalerijo iz Brunica.

V četrtek se je temperatura v italijanskem zimskem letovišču Brunico precej spustila, padlo je tudi nekaj dežja. "To mi prav paše,“ pravi Zlatko Dedič, strelec zadetka proti Rusiji, ki nas je popeljal na svetovno prvenstvo (SP). “Vtisi so enkratni, pogoji pa vrhunski,“ o pripravljalni bazi dodaja koprski napadalec.

Vrhunska organizacija
Dedič in soigralci se že od nedelje pripravljajo na avstrijsko-italijanski meji, kjer se počutijo odlično. "Za vse je poskrbljeno do potankosti. Malo smo utrujeni, saj treniramo na visoki stopnji intenzivnosti. Tako je tudi prav. Imamo še nekaj dni takih treningov in verjamem, da bomo odlično pripravljeni za začetek SP,“ sporoča nogometaš nemškega Bochuma.

Tekma bo prišla prav
V soboto bodo Slovenci odigrali tudi pripravljalno tekmo proti novopečenemu italijanskemu tretjeligašu Sudtirolu. "Tekma bo prišla zelo prav,“ se veseli Dedič in dodaja:. "Odigrali bomo stoodstotno, vendar pa zagotovo to ne bo preizkušnja na tistem nivoju, kot bo tekma z Novo Zelandijo.“ S slednjo se bo Slovenija pomerila naslednji petek v Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.