Pogovarjali smo se z NBA-zvezdo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V torek zvečer boste lahko na zurnal24.si prebrali obširen intervju z enim od največjih zvezdnikov košarkarske lige NBA. Uganite, kdo je to, in se potegujte za Žurnalovo majico.
Oglej si celoten članek

Pogovarjali smo se z enim največjih zvezdnikov lige NBA. Obširen intervju boste lahko na naši spletni strani prebrali v torek zvečer, za zdaj pa naj bo gost še zavit v tančico skrivnosti.

Uganite, kdo je slavni košarkar, sicer petkratni udeleženec tekme All-Stars in zmagovalec tekmovanja v zabijanju. Na naši Facebook strani napovejte, s kom smo se pogovarjali, in se potegujte za Žurnalovo majico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.