Grda prometna nesreča NBA zvezdnika

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
NBA zvezdnik Stephen Curry je v petek doživel grdo prometno nesrečo, a jo je na srečo odnesel brez težjih poškodb.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je pojavil posnetek prometne nesreče NBA zvezdnika Stephena Curryja, na katerem se jasno vidi trenutek, v katerem naprevidni voznik v belem avtomobilu izgubi nadzor nad vozilom in se zavrti na Curryjev vozni pas, kjer ga nekdanji MVP lige zadane.

Po policijskem poročilu naj bi v Curryjev zadek nato priletelo še eno vozilo, a se s posnetka, ki ga je objavil TMZ Sport, tega ne vidi, saj je dogajanje posnelo vozilo, ki se je premikalo po nasprotnem voznem pasu, do drugega trčenja pa je prišlo, ko je bilo dogajanje že izven kadra.

NBA zvezdnik Stephen Curry na avtocesti raztreščil svojega Porscheja

Curry, ki sicer ni utrpel hujših poškodb, je zaradi poškodbe prepone s košarkarskih igrišč odsoten že od 8. novembra, toda naj bi se po poročilih ameriških medijev kmalu vrnil, kar bo zelo razveselilo njegove soigralce, ki so v času njegove odsotnosti nanizali serijo slabih rezultatov.

Foto: Twitter Stephen Curry, Porsche Panamera

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.