Pokalni finale bo gostila Bonifika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na sredini seji na Brdu pri Kranju odločil, da bo finale pokala Slovenije letos gostila koprska Bonifika. Od sezone 2005/06 do 2011/12 so finalne obračune tega tekmovanja gostili Celje, Maribor in Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Kot so v sporočilu za javnost zapisali pri NZS, se je IO seznanil tudi s protidopinškimi kontrolami v Prvi ligi Telekom Slovenije, te namreč ureja protidopinški pravilnik nacionalne antidopinške komisije, programe testiranj pa bo v okviru boja proti dopingu v tekmovanjih pod okriljem NZS izvajala Slovenska antidopinška organizacija (Sloado). Nenapovedana testiranja bodo začeli izvajati v 1. SNL že v spomladanskem delu tekmovalnega leta 2012/13.

Člani izvršnega odbora so sprejeli tudi sklep o sklicu redne letne skupščine NZS, ki bo 16. aprila.

Organizacijo finala pokalnega tekmovanja so podelili koprski Bonifiki. Od sezone 2005/06 do 2011/12 so finalne obračune tega tekmovanja gostili Celje, Maribor in Ljubljana. Polfinalisti pokala so Aluminij, Celje, Triglav in Maribor.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.