Pokalni večni derbi šele novembra

Foto: Anže Petkovšek Nogometna dvoboj med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah.
Foto: Anže Petkovšek Nogometna dvoboj med NK Olimpija in NK Maribor v Stožicah.
Nogometna zveza Slovenije je danes sporočila natančne datume četrtfinalnih pokalnih tekem.
Oglej si celoten članek

Trije dvoboji bodo 17. in 18. oktobra, najbolj zanimiv obračun med Olimpijo in Mariborom pa zaradi obveznosti vijoličastih v Ligi prvakov šele 11. novembra.

Že po žrebu parov 21. septembra je bilo jasno, da bodo obračun med Ljubljančani in Mariborčani težko izvedli v predvidenem terminu, saj Mariborčane naslednji teden čaka domača tekma Lige prvakov z Liverpoolom. Zdaj so iz NZS sporočili, da bo prva tekma, gostitelj bo Olimpija, na sporedu v soboto 11. novembra ob 17.15. Datuma povratne tekme tega para pa še niso določili.

Na prvih treh tekmah četrtfinala se bodo naslednji teden pomerili Triglav Kranj in Gorica, Celje in Mura (17. oktobra) ter Aluminij in Krka (18. oktobra). Povratni dvoboji teh tekmecev pa bodo 24. in 25. oktobra.

Spored četrtfinala pokala:

PRVE TEKME:
Torek, 17. oktober:
Triglav Kranj - Gorica
Celje - Mura

Sreda, 18. oktober:
Aluminij - Krka

Sobota, 11. november:
Olimpija Ljubljana - Maribor

POVRATNE TEKME:
Torek, 24. oktober:
Mura - Celje
Krka - Aluminij

Sreda, 25. oktober:
Gorica - Triglav Kranj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.