Poker bejbe: Amanda Leatherman

Foto: Žurnal24 Leathermanova pa je s poker svetom povezana tudi zasebno, saj je svoj čas hodila
V rubriki poker bejbe tokrat predstavljamo Amando Leatherman, ki je verjetno znana marsikomu, ki rad pogleda kako oddajo o pokru.
Oglej si celoten članek

Amanda Leatherman velja za eno najbolj zaposlenih oseb v svetu televizijskega pokra.

Verjetno je le malo ljudi, ki kritizirajo producente oddaj, zakaj so najeli Amando, saj jo občinstvo obožuje. 'Mala, blond in vroča', kot ji radi rečejo, se od drugih gostiteljic poker šovov, razlikuje po tem, da dejansko ve, o čem govori.

Amanda je delala kot reporterka na turnirjih tako za PokerNews, kot tudi za World Poker Tour. Za PokerRoad pa je pripravljala razne intervjuje. Svojo kariero je začela pri Poker Wire leta 2006, kjer je prvič pripravljala reportaže iz turnirjev. Trenutno pa sodeluje v oddaji Pokerstars Big Game. Sicer se v oddaji ne pojavlja tako pogosto, kot bi marsikdo želel, vendar svojih nekaj minut precej dobro izkoristi, pri čemer tudi izgleda precej dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.