Poker bejbe: Chantel McNulty

Foto: Žurnal24 Chantel McNulty
V rubriki poker bejbe vam predstavljamo še eno vročo punco: Chantel McNulty. Če se slučajno sprašujete: "Kdo za vraga je ta punca? Verjetno nikoli v življenju ni igrala pokra," potem se precej motite.
Oglej si celoten članek

Res je, da so turnirski rezultati Chantel McNulty daleč od tega, da bi bili impresivni. Ima le dve uvrstitvi med denarne nagrajence iz World Series of Poker 2006 ter srednje dobro uvrstitev na turneji World Poker Tour 2007. Tako pa je zgolj zato, ker je Chantel predvsem igralka, ki najraje igra igre za denar. Pa s tem ne mislimo, da igra za drobiž v kakih zakotnih igralnicah. To dekle igra bogate denarne igre v centru Las Vegasa. Chantel igra Limit-Holdem 100$/200$ ter 200$/400$, najpogosteje v igralnici Bellagio. Pred tem je igrala že na limitu 500$/1000$, vendar se je nato odločila, da bo "zmanjševala varianco" in šla na limit manj.

 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.