Poker bejbe: Paola Martin

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ta teden vam v naši priljubljeni rubriki poker bejbe predstavljamo pravo vročo mačko. Njeno ime je Paola Martin, prihaja pa s Kostarike.
Oglej si celoten članek

Na spletu smo iskali par podatkov o tej lepotici, ki igra poker od leta 2009, vendar o njej ni veliko zapisanega. Izvedeli smo, da je na nekaj turnirjih že prišla na finalno mizo ter v denarne nagrade, nikoli pa še ni zmagala kakega večjega turnirja. Vseeno pa je ne gre podcenjevati, saj 35.000$, kolikor do zdaj znašajo njeni zaslužki na živih turnirjih, ni zanemarljivih.

Imamo pa še eno slabo, ter eno dobro novico za vas. Slaba je ta, da se je verjetno ne bo dalo videti v Sloveniji, dobra je pa ta, da imamo nekaj njenih slik:



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.