Poker obnorel tudi študente

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Studentska poker liga Foto: Žurnal24 Studentska poker liga Foto: Žurnal24 Studentska poker liga Foto: Žurnal24 Studentska poker liga Foto: Žurnal24 Studentska poker liga Foto: Žurnal24 Studentska poker liga
V ljubljanskem klubu K4 je v četrtek zvečer potekal zadnji kvalifikacijski turnir Študentske poker lige, ki se ga je udeležilo sto igralcev. Tam je bil tudi Žurnalov fotograf. Finale bo v Portorožu.
Oglej si celoten članek

Tudi tokrat je bilo pokra željnih študentov več, kot pa je bilo na voljo igralnih mest. Vseh deset miz je bilo polnih, na koncu pa se je zmage veselil Tadej Jeraj, ki je osvojil 25 točk. Na drugem mestu je končala Katjuša Nemec (21 točk), tretji pa je bil Andraž Palandačič (18). Veliki finale študentske poker lige bo 28. maja v Grand Casinu Portorož.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.