Pokesal se je, bo ušel tudi kazni?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Francoski tenisač Maxime Hamou se je opravičil za neprimerno vedenje med intervjujem po porazu v prvem krogu OP Francije.
Oglej si celoten članek

Maxime Hamou je v prvem krogu pariškega grand slama moral priznati premoč Pablu Cuevasu, nato pa v intervjuju z novinarko televizijske mreže Eurosport poskrbel za obsojanja vredno potezo.

21-letnik je novinarko objel čez ramo in jo kljub njenemu vztrajnemu izmikanju večkrat cmoknil na lice.

Prireditelji Roland Garrosa so tenisaču odvzeli akreditacijo, novinarka Maly Thomas pa je priznala, da bi mu prisolila klofuto, če ne bi prenos potekal v živo.

Hamou je v pogovoru za francosko L'Equipe ponudil svoje opravičilo. "Rad bi se najglobje opravičil Maly Thomas, če so jo moja dejanja med intervjujem prizadela ali šokirala," je povedal 287. igralec sveta in dodal, da si novinarka zasluži tudi osebno opravčilo.

"Preživel sem čudovit teden na Roland Garrosu in doživljal najlepša čustva v moji teniški karieri. Dopustil sem, da me je preplavilo navdušenje in se neprimerno vedel do Maly, ki jo poznam in iskreno spoštujem. Nič od tega, kar je bilo napisano, ni bil moj namen. Če želi, bi se ji rad osebno opravičil. Vsak dan se učim iz svojih napak, da bi postal boljši človek in tenisač," je pojasnil Francoz.

Hamou je bil eden od osmih tenisačev, ki so prejeli povabilo za nastop v kvalifikacijskem žrebu. S tremi zaporednimi zmagami se je prebil v glavni žreb, kjer pa v uvodnem krogu ni bil kos 23. igralcu sveta Cuevasu.

O morebitni kazni bo odločala Francoska teniška zveza (FFT).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.