Pokljuka dobila zeleno luč

Foto: Slovenia biathlon team
Foto: Slovenia biathlon team
Biatlonski svetovni pokal na Pokljuki je danes prejel še zeleno luč s strani Mednarodne biatlonske zveze (IBU).
Oglej si celoten članek

Predstavniki IBU so si danes ogledali prizorišča na Pokljuki in potrdili, da so snežne razmere dovolj dobre za izvedbo tekem v prihodnjem tednu, so sporočili slovenski organizatorji tekem.

Na Pokljuki je trenutno okrog 20 centimetrov naravnega snega, ki zagotavlja lepo kuliso za izvedbo tekmovanja, sama tekme pa bodo potekale v pretežni meri na umetnem snegu, ki so ga zagotovili prireditelji.

Že ta teden pa se bo svetovni pokal nadaljeval v avstrijskem Hochfilznu, tudi s spremembami v slovenski vrsti. Kot na premieri v švedskem Östersundu bodo slovenske barve branili Jakov Fak, Klemen Bauer in Peter Dokl, po načrtih se bo ekipi pridružil tudi Simon Kočevar. Žal pa je zbolel veteran Janez Marič, ki ga bo zamenjal mladi Lenart Oblak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.