Poklonite se Iztoku Pucu

Foto: Anže Petkovšek Iztok Puc žalna knjiga Foto: Anže Petkovšek Iztok Puc žalna knjiga Foto: Anže Petkovšek Iztok Puc žalna knjiga
Do srede, 26. oktobra, do 18. ure bo v sejni sobi Zavoda Tivoli odprta žalna knjiga v spomin enemu najboljših slovenskih rokometašev vseh časov Iztoku Pucu, ki je za posledicami pljučnega raka preminil minuli teden. V žalno knjigo so se že vpisali Janez Kocijančič, Franjo Bobinac, Zoran Janković, Milan Kučan, Miro Cerar, Boris Denić, Bojan Čotar, Gregor Cvijić in mnogi drugi. Novica o smrti enega najboljših levih zunanjih je razžalostila celoten rokometni svet.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.