Polavderjeva tretja na mastersu

Foto: Reuters Ep judo 2010 Dunaj Lucija Polavder zlata
Slovenci so zaključili boje na judo mastersu v Bakuju. Zadnji dan je Lucija Polavder v kategoriji nad 78 kilogramov osvojila tretje mesto, Raša Sraka Vuković pa je bila v kategoriji do 70 kg peta.
Oglej si celoten članek

Lucija Polavder si je s tokratnim tretjim mestom na mastersu, ki točkovno prinaša veliko bero točk za nastop na olimpijskih igrah 2012 v Londonu, pripravila lepo popotnico pred nadaljevanjem kvalifikacijskega ciklusa. Tokrat je morala premoč priznati šele Japonki Megumi Tačimoto v polfinalu, ki je bila boljša po točkah in je nato slavila tudi končno zmago.

Raša Sraka Vuković je bila na koncu peta, potem ko jo je v drugem krogu premagala Južna Korejka Hwang Ye-Sul. Zmagala je Francozinja Lucie Decosse. Njen klubski kolega Aljaž Sedej je izgubil že prvo borbo, ko ga je z iponom ugnal Hrvat Tomislav Marijanović. Zmagal je Azerbajdžanec Elnur Mammadli. Že v soboto je Rok Drakšič (do 66 kg) v Bakuju osvojil drugo mesto, Urška Žolnir (do 63 kg) je bila peta.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.