Poldi zbral topničarje v podporo Schumiju

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nemški reprezentant Lukas Podolski je po sredini tekmi v Londonu v slačilnici zbral soigralce Arsenala, s katerimi je poslal sporočilo podpore rojaku Michaelu Schumacherju.
Oglej si celoten članek

"Težka tekma, pomembna zmaga in spet smo na vrhu. Ampak naše misli so s teboj, Michael. Vse najboljše želje od ekipe AFC gredo tebi. Poldi #molitezaschumija #hitrookrevaj #schumi #afc #poldi #upanje," je na svojem profilu na Facebooku ob fotografiji s stadiona Emirates zapisal Lukas Podolski.

Družbo so mu ob majici s sporočilom podpore za poškodovanega nekdanjega dirkača delali soigralci z vseh vetrov, rojak in kapetan kluba Per Mertesacker, Angleža Jack Wilshere in Theo Walcott, Francoza Laurent Koscielny in Bacary Sagna, Poljaka Łukasz Fabiański in Wojciech Szczesny, Španec Mikel Arteta ter strelec zmagovitega gola Danec Nicklas Bendtner.

Reden gost v Kölnu

Podolski je seveda Schumacherjev stari znanec. Družila sta se tudi na famozni karnevalski zabavi, ko je bil nemški reprezentant član 1. FC Kölna, trenutni kapetan "kozličkov" in slovenski reprezentant Mišo Brečko pa je takrat večer končal na železniških tirih.

Dan pred Schumacherjevim 45. rojstnim dnem ni novih informacij iz bolnišnice v Grenoblu, kjer je Nemec preživel nov večer pod budnim nadzorom zdravnikov. Njegovo zdravstveno stanje je bilo v včeraj prvič po prehodu v umetno komo stabilno, a še vedno kritično, danes pa novinarska konferenca ni predvidena, zato naj tudi ne bi bilo novih informacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:13 2. Januar 2014.

    Raje bi zbral prispevke za lačne in brezposelne...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.