Poleg kolajn tudi denarne nagrade

Foto: Žurnal24 Maria Riesch - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Maria Riesch - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Maria Riesch - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Julia Mancuso - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Julia Mancuso - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Elisabeth Goergl - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Elisabeth Goergl - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Elisabeth Goergl - Poziranje za v spominske albume Foto: Žurnal24 Elisabeth Goergl - Poziranje za v spominske albume
Prvi komplet kolajn na letošnjem SP v alpskem smučanju je podeljen. Poleg kolajn so smučarke dobile tudi denarne nagrade. Tu je galerija s poziranja s kolajnami, v zavihku članek pa preverite, kakšni so zneski.
Oglej si celoten članek

Avstrijka Elisabeth Görgl je prva svetovna prvakinja v alpskem smučanju, ki bo poleg zlatega odličja prejela tudi denarno nagrado. Mednarodna smučarska zveza (Fis) je na 41. prvenstvu v Garmisch-Partenkirchenu uvedla tudi denarne nagrade in s tem sledila zgledom drugih mednarodnih panožnih zvez, kot sta atletska in plavalna.

Med prvih šest tekmovalk ali tekmovalcev v posameznih disciplinah bodo razdelili po 100.000 švicarskih frankov. Za zlato je tako na voljo 40.000 frankov, za srebro 25.000 in za bron 15.000. Na ekipni tekmi bo prvouvrščena reprezentanca prejela 50.000 frankov.

Fis je uvedla denarne nagrade tudi na drugih prvenstvih pod svojim okriljem, v nordijskem smučanju, prostem slogu in deskanju na snegu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.