Polete gledal vsak tretji Slovenec

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Drugo serijo nedeljskih poletov v Planici je spremljalo 93 odstotkov gledalcev, ki so bili v tistem času pred TV ekrani.
Oglej si celoten članek

Povedano nekoliko drugače, polete v Planici je v nedeljo spremljalo 37,3 odstotkov Slovencev oziroma 731.300 gledalcev, ali vsak tretji prebivalec naše države.

Številke, ki jih je sporočila Televizija Slovenije - analiza je bila opravljena na vzorcu 450 gospodinjstev, govorijo o rekordni gledanosti planiških skokov, odkar se gledanost meri elektronsko oziroma od leta 2000. 

Zadnje tri tekme sezone si je v povprečju ogledalo nekaj čez pol milijona gledalcev ali 85-odstotni delež gledalcev televizije v času prenosov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:13 21. Marec 2016.

    Da bi šli proč od političnih lopovov in drugih roparjev, gredo Slovenci radi v Planico, da bi bili v domovini …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.