Poleti junak, zdaj dobil nogo

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri angleških prvakih so se odločili za presenetljivo potezo.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleškega nogometnega prvaka Leicester Cityja je odpustilo trenerja Claudia Ranierija. Vzrok so slabi rezultati v minuli sezoni senzacionalnega prvaka Anglije, ki je trenutno šele na 17. mestu elitne angleške lige.

Ranieri je tako le devet mesecev po osvojitvi sploh prvega naslova prvaka v zgodovini Leicestra dobil nogo. Tega ni mogel preprečiti niti znosen poraz na sredini prvi tekmi osmine finala lige prvakov v Sevilli (1:2).

"Rezultati v tej sezoni so klub spravili na rob izpada iz premier league. Zato se je vodstvo, čeprav težko, odločilo za menjavo trenerja, ki je boleča, ampak za klub najboljša rešitev," so sporočili iz Leicestra.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.