Polfinalistka Francija premočna za Slovence

Foto: D. K.
Foto: D. K.
Slovenska košarkarska reprezentanca na vozičkih je na domačem evropskem prvenstvu v Laškem izgubila s Francijo s 43:77. Slovenija je v skupini B zasedla tretje mesto, tako da se bo v soboto, 30. junija, za končno peto mesto pomerila z Rusijo, tretjeuvrščeno izbrano vrsto iz skupine A. Tekma se bo začela ob 13.15.
Oglej si celoten članek

V slovenski izbrani vrsti je bil na četrtkovi tekmi najučinkovitejši Gregor Gračner z 12 točkami. Milan Slapničar je prispeval devet, Slobodan Banjac osem, Janez Učakar šest ter Nedžad Budimlić in Enes Musič po štiri točke.

Že po sredinih tekmah je bilo jasno, da sta si v skupini A polfinale priigrali Hrvaška in Švica, v skupini pa sta napredovali Francija ter Bosna in Hercegovina. Polfinalna para sta Hrvaška – BiH ter Francija Švica, v boju za obstanek pa se bodo udarile Litva Ukrajina ter Češka Avstrija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.