Policija nad NBA superzvezdnika, dve osebi aretirani

Foto: Profimedia James Harden
Veliki košarkarski zvezdnik pod drobnogledom policije v Parizu.
Oglej si celoten članek

Košarkarski zvezdnik James Harden se je po porazu ekipe Brooklyn Nets v polfinalu vzhodne konference odpravil na dopust, v Pariz pa ga je privabil teden mode. A njegovo navdušenje nad francoskim mestom so v veliki meri 'pokvarili' policisti. Ti so zaradi vonja po marihuani ustavili vozilo v katerem se je nahajal.

Košarkarja so preiskali na ulici, francoski mediji pa so zapisali, da jo je Harden odnesel brez kazni. A to ne velja za vse v njegovi družbi, saj sta bili dve osebi odpeljani na policijsko postajo.

Eden izmed njiju je znani ameriški raper Lil Baby. Pevca, ki mu je sicer ime Dominique Jones, so aretirali zaradi posedovanja droge, novico so za ESPN potrdili tudi na pariškem mestnem tožilstvu. Identiteta druge osebe ni znana.

Francoski mediji so zapisali, da je policija v avtu našla 20 gramov kanabisa, ki je v Franciji prepovedan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.