Policija preprečila kaos v Marseillu

Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija) Foto: EPA (Madžarska - Islandija)
Pred tekmo skupine F na stadionu v Marseillu je prišlo do spopadov med varnostniki in madžarskimi navijači.
Oglej si celoten članek

Navijaši izgredi na evropskem prvenstvu v Franciji se nadaljujejo. Tokrat so bili na delu madžarski huligani, ki so se pred tekmo z Islandijo spopadli z varnostniki na stadionu Stade Vélodrome.

Približno 100 madžarskih navijačev je želelo preplezati ogrado, da bi se na drugi strani za golom pridružili še eni skupini rojakov, vendar so jim varnostniki to poskušali preprečiti, zato je prišlo do prerivanja in fizičnega obračunavanja. 

Varnostniki so se nato umaknili in številni navijači so preplezali ogrado, preden je na prizorišče prispela policija in naredila konec kaotičnim razmeram v Marseillu.

Islandci so bili pred prvo zmago na Euru 2016, nato pa je Madžarom v 87. minuti do točke z avtogolom (1:1) pomagal Birkir Már Sævarsson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.