Policija s solzivcem nad nogometaše udeležene v brutalen množičen pretep

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na povratni tekmi polfinala Lige Goiano med brazilskima kluboma Atletico GO in Vila Novo je prišlo do množičnega pretepa, tako da se je policija odločila strasti pomiriti s solzivcem.
Oglej si celoten članek

V današnjih časih velja za nekaj povsem normalnega, da se policija s pendreki, vodnimi topovi in solzivci loti skupine razgretih navijačev. Sedaj pa smo v Braziliji doživeli tudi to, da je policija s solzivcem preganjala nogometaše na igrišču.

Pestro je bilo v Ligi Goiano, kjerse je Atletico Goianiense po petih letih ponovno uspel uvrstiti v finale. Prva tekma z Vila Novo se je končala 1:1, medtem ko je drugo tekmo dobil Atletico z rezultatom 1:0, vse skupaj pa je začinil množičen pretep na igrišču, katerega je policija poizkusila prekiniti s pomočjo solzivca.

Specialna policija, ki se je odločila posredovati se seveda ni spuščala v debate z nekontroliranimi agresivneži, zato so preprosto aktivirali svoje solzivce ter takojn umirili pretepače, ki so se ob posredovanju policije odločili, da sklenejo premirje ter počakajo na intervencijo zdravstvene službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.